25.6.09

LyrikvännenJeg har lavet mit förste illustrationsjob et bogomslag for litteraturtidsskriftet Lyrikvännen.
Lyrikvännen har eksisteret i over 50 år, og viser store udenlandske forfattere og spändende debutanter. Det her nummer af Lyrikvännen har temaet "skräck", og at blive nävnt på bagsiden blandt store navne som Joyce Carol Oates og at mit omslag danner rammen for forordet skrevet af Lisa Sjöblom gör mig stolt og glad.
Mit bogomslag bliver lige nu udstillet i Oslo med dartpile som ophängning, og er med i en gruppeudstilling i anledningen af at Norges kunstforbund har eksisteret i 100 år. Hurra!

9.6.09

Afgrund 09 fortsat


Her er nogle fotos fra ferniseringen på udstillingen "Afrund 09". De er også taget af een der er lidt bedre end mig til at tage fotos.

5.6.09

Afgrund 09


Sidste torsdag var der fernisering på afgangsudstillingen "afgrund 09" på kunsthallen Brandts.
Jeg er så stolt over den udstilling, mit eget bidrag, men også mine fantastiske dygtige kolleger.
Jeg var mildets talt noget overrasket af de store hvide vägge, som mödte mig på ophängningsdagen. Jeg har siddet ti måneder i et lille indelukket atelie og tegnet på min barndomsserie på serieskolen i Malmö, så den store kunsthal var lidt overväldende. Jeg har installeret min tegneserie i en lang räkke, så at läseoplevelsen er i fokus.
Tag ind og se den udstilling. Den hänger der til d 23 august. Der er et flot katalog med billeder og et interview af hver kunstner.
Jeg vil pröve at fremskaffe nogle lidt bedre referencebilleder af udstillingen og ligge dem op på bloggen.