5.4.09

Mere Barndom

En lang bilscene fik mig næsten ned med nakken, men nu lysner det, og det er blevet virkelig sjovt at tegne igen. Jeg har 25 sammenhængende sider på min barndomstegneserie, som ca bliver en 100 siders tegneserie. Det er som med andre ting man er passioneret for. Det er et had/kærligheds forhold jeg har til den her tegneserie. Mest elsker jeg den.

6 comments:

Sara Frida Hansson said...

Världens bästa heja heja!!!

Stine said...

Den ser ud til at blive rigtig fin.

Anonymous said...

Hej Rikke,
det ser rigtig fedt ud. Glæder mig til at se det færdige resultat en dag.
kh
Johan F. Krarup

Lea said...

Så din serie på afgangudstillingen - synes den stemning du indfanger er så præcist ramt - jeg vil så inderligt gerne købe tegneserien ? kan jeg det ? og har du andre bøger til salg ?
MvH Lea

Rikke said...

Tusind tak Lea. Tegneserien er ikke færdig endnu. Jeg vidste ca halvdelen på afgangsudstillingen. Jeg har meget at tegne endnu inden den kan udgives. Det tager lang tid at lave en længere tegneserie. Men den skal nok komme ud en dag.
På www.abenmaler.dk kan man købe en lille minitegneserie jeg lavede for et par år siden.

Anonymous said...

花鄉,愛情海,百威,為楓精典,比佛利,新阿里山,儷京,御花園,風華,溫莎堡,晴海冷泉,紐芬堡,歐悅,名湖水岸,歐悅,萬里仙境,北極星,皇居,禾楓.湯泉,香緹,湯野,水漾,金色河畔,戀愛,新阿里山,皇家花園,山櫻花,名家,風華,美麗殿,艾蔓,薇星,皇城,泰皇,風雅頌,欣歡,名爵,竹田驛站,薇星,風雅頌,愛摩兒,墾丁,雅柏,天母,威斯堡,嘉賓閣,伊都,衣蝶旅店,樹林月圓,萬里仙境,北極星,華都飯店,馥嘉商務,唐城,雙橡園,百老匯,紫園,夏卡爾,竹林雅緻,好來屋,馬德里,湖山度假,蔚藍海岸,約客頂級,儷灣,真善美,歐香,愛莉園,人客